Servicii la domiciliu

Asistenta medicala la domiciliu este un serviciu adresat atat copiilor cat si adultilor, foarte apreciat de clienții nostrii de-a lungul timpului, fiind creat special pentru pacientii care nu pot, sau nu doresc sa se deplaseze la spital de fiecare data cand au o problema medicala. Acest serviciu face posibila ingrijirea unei persoane dragi, acasa in mediul familial cu facilitatile de la spital: injectii, perfuzii, administrare de oxigen, sonde urinare etc.

Stabilirea necesitatilor medicale pentru o persoana nedeplasabila, poate sa fie facuta de medicul de familie, medicul specialist sau de medicul SOS cu ocazia primei vizite.

Medicii SOS sunt disponibili, cu programare prealabila, fiind pregatiti să rezolve orice problema medicala generala a pacientilor abonati sau neabonati ai SOS, in confortul caminului lor.

Avantajul il reprezinta examinarea pacientului intr-un mediu familial, aspect care determina reducerea considerabila a stresului si a posibilelor complicatii de natura medicala. Dupa o serie de analize si diagnosticarea afectiunii, medicul va prescrie tratamentul si va administra un tratament initial in asteptarea unui rezultat pozitiv.

In situatia in care rezultatele indica necesitatea unui tratament de durata o echipa medicala va continua administrarea tratamentului prescris, urmarind imbunatatirea starii medicale a pacientului pana la vindecarea completa.

Pentru a se asigura ca starea pacientului se imbunatateste si pentru a urmari evolutia tratamentului, medicul va contacta pacientul, prin telefon, in cel mult 6 ore de la prima consultatie.

Este foarte important de retinut faptul ca abonatii SOS pot solicita o consultatie la domiciliu oricand si oriunde in Bucuresti.

acest serviciu fiind disponibil chiar si la locul de munca sau in orice alt loc ales de pacient.

Pentru programari, va rugam sa sunati la urmatorul numar de telefon: 021.405.00.00 sau folositi formularul de contact.

Lista Preturi / Servicii

Specialitate Consultatii/Tratamente Pret/RON
Medicina generala-urgenta Consultatie la domiciliu* 300
Investigatii la domiciliu ECG 100
Montare+ inregistrare :Holter TA 350
Montare+ inregistrare :Holter ECG 350
Tratamente Recoltare de analize la domiciliu (manopera + deplasare) 100
Tratament injectabil la cabinet (manopera+ deplasare) IM/IV 100
Tratament perfuzabil la domiciliu 30min*** (manopera+ deplasare)exclus medicatie 150
Tratamente mica chirurgie - medic(manopera + deplasare): exclus medicamente/materiale 150
Schimbare pansament( manopera + deplasare ) exclus materiale 100
Montare sonda urinara la domiciliu 300
Clisma la domiciliu 300
Spalaturi auriculare 300
Vaccinare la domiciliu (manopera + deplasare) 100
*** 50 LEI/ora de PEV